Priprema rasada na otvorenom

Pozivamo vas na radionicu pripremanja rasada u subotu 17.marta od 14-16h u Baštalištu.

Proizvodnja rasada skraćuje vreme rasta u polju, a biljke ranije donose plodove. Od kvaliteta rasada zavisiće i kvalitet biljaka koje se gaje na otvorenom polju ili plasteniku. Samo kvalitetan rasad može dati biljke otporne na bolesti, štetočine, vremenske prilike i visoke rodnosti.

Na radionici ćete imati priliku da čujete o:

– Proizvodnji rasada
– Osnovama pripremanja rasada
– Izradi toplih leja

Ukoliko vas zanima bar jedna od ovih tema, prijavite se za radionicu koja će vas ohrabriti da uplovite u avanturu zvanu proizvodnja rasada i povrća zdravog za čoveka i planetu.

Radionica se održava u subotu 17.marta od 14-16h u Baštalištu (Slanci).

Cena radionice je 1500 dinara ukoliko platite na račun Ama Centra u Komercijalnoj banci broj 205-200943-17 sa naznakom “Za radionicu” ili PostNetom na broj telefona 0643013830. Ukoliko plaćate na licu mesta, cena radionice je 2000 dinara. Za članove Baštališta i WWOOF-a učešće je besplatno.

Prijavljivanje za prisustvo predavanju je obavezno i to putem linka (klikni ovde), najkasnije do petka, 16.marta u podne. Broj mesta je ograničen. Molimo vas da imate na umu da je uplata nepovratna i da garantujemo mesto samo onima koji su platili unapred.