Još jedna radionica

Iskoristite neplaniranu priliku i prijavite se za radionicu planiranja bašte.

Zbog velikog broja prijavljenih i interesovanja pošto je radionica održana, otvaramo poziv za još jedno radno druženje u petak, 20.marta u 18h.

Cilj je da posle 2h koliko traje radionica odete kući ohrabreni da sami možete napraviti rasad za svoje bašte, terase, balkone čime činite prvi korak ka uspešnom uzgoju zdrave hrane za sopstvene potrebe.

Radionicu vode volonteri (ne stručnjaci!) po GetGrowing metodologiji koja je osmišljena za potpune baštovanske početnike.

Cena radionice je 300 dinara odn. besplatna je za članove Baštališta. Učesnici radionice dobijaju na poklon ilustrovanu kolor brošuru sa savetima za gajenje najrasprostranjenijeg povrća kod nas. Broj mesta je ograničen. Rok za prijavu je petak u podne, 20.mart u podne.

Radionica se održava u prostorijama u centru Beograda. Mesto održavanja javićemo izabranim polaznicima mejlom, najkasnije do petka u 15h.

job_prijavise2

Neki od utisaka prethodnih polaznika:

  • Veoma ugodno i korisno provedeno vreme podstaklo me da na terasi, umesto cveća, na proleće, zasadim povrće. Još malo da se “edukujem” i krećem.
  • Želim još jednom da Vam se zahvalim na podsticajnoj atmosferi, Vašem trudu i sjajnoj radionici. Poseban utisak je radost i ljubav koju ste preneli, otkrivajući nam svet u kojem čuvanje, negovanje , oplemenjivanje, posvećenost su u saglasju sa našim potrebama i na neki način definiše i naš odnos prema sebi.
  • Jednostavno, sažeto, koncizno, motivišuće.
  • Radionica je sasvim lijepo organizovana, vrlo pristupačna laicima, što je bio i cilj. Slikoviti primjeri su najbolji način učenja, pa je planiranje na milimetarskom papiru doprinijelo, ne samo boljoj atmosferi, već i tome da zapamtimo sve što smo čuli.
  • Radionica je lepo organizovana. Šteta samo što nije trajalo duže, kako bi bilo vremena da se korisnici programa možda bolje upoznaju i razmene iskustva.
  • Svojoj kući sam odnela prvo zasađeno seme. Godinama planiram, a ovaj put sam i uradila.
  • Mislim da sam naučila i više nego što sam mislila. Nisam još do kraja pročitala brošuru, ali ono što jesam mi je odlično. Puno novih informacija za mene a koje su mi sve korisne.

A pogledajte i fotografije sa dve održane radionice.