Get Growing u Baštalištu

„Znanje koje nam je posađeno urodiće plodom u svakom od nas. Priroda uvek inspiriše, a kako koga, vreme će pokazati. Moj kompost se krčka, pravim plan svoje bašte i polako ću početi sa njenim raskrčavanjem, bacam se na knjige da dopunim znanje, a ostalo ce biti istorija”.

Olga Panić

„Mi već gajimo povrće u Baštalištu, a Dejvid nam je pokazao nekoliko veoma korisnih trikova koje ćemo sigurno primeniti. Smatram da je bilo jako korisno i za potpune početnike zato što je Dejvid preneo osnovno znanje potrebno za započinjanje bašte i to je uradio na neposredan i šaljiv način“.
Balša Koković

“Zahvaljujući Get Growing kursu shvatio sam zašto mi pasulj nije uspeo i kako mogu da mu pomognem. Dejvid nam je objasnio i zbog čega je kompost tako važan, te sam ga ja već pokrenuo na svojoj terasi pre par dana“.
Milan Prica

„Na tako jednostavan, lak i nenametljiv način predočena nam je materija, da čak i osobe sa minimumom iskustva, poput mene, mogu ne samo da zamisle, već i da naprave baštu“.
Jelena Vasiljević

„Imao sam utisak da smo svi postali jedno i da smo tako upijali ono što je Dejv govorio. Jedva čekam sledeći Get Growing“.
Aleksandar Arsenoski

Ovo su samo neki od pregršt utisaka sa prvog Get Growing kursa u Srbiji. Po principu “korak-po-korak”, Get Growing obuhvata najkorisnije metode za osnivanje bašte, pripremanje leja, sejanje i gajenje, prihranu i zaštitu biljaka u skladu sa prirodnim okruženjem. Namenjen je početnicima u baštovanstvu, koje na jednostavan i inspirativan način uvodi u čudesni svet gajenja biljaka i nege prirode i nudi solidnu osnovu zainteresovanima za razvoj i učenje.

Pročitajte intervju sa Dejvidom, Get Growing trenerom iz Irske.

22