Uključi se

TRENUTNO NEMA SLOBODNIH PARCELA

Prijavite se na listu čekanja i kontaktiraćemo vas čim budemo imali slobodnu parcelu.

Hvala na razumevanju!


Članom Baštališta smatra se osoba koja je potpisala Ugovor_o_clanstvu za korišćenje parcele u okviru Baštališta tokom jedne sezone.

Član Baštališta ima pravo da koristi postojeći alat, sistem za navodnjavanje i ostale pogodnosti u Baštalištu. Deo semena i rasada je takođe obezbeđen, kao i uvodna radionica planiranja bašte. Ostale aktivnosti koje se sprovode u Baštalištu (radionice, predavanje…) su takođe obuhvaćene članarinom.

Na početku svake sezone, objavljuje se poziv za nove članove Baštališta. Broj novih članova zavisi od broja slobodnih parcela – većina članova iz prethodne sezone ostaje u Baštalištu, a tek mali broj odlazi. Posle prijema prijava, organizuje se Dan otvorenih vrata kada potencijalni članovi dolaze u Baštalište kako bi se upoznali sa terenom, svojim obavezama i pravima i iz prve ruke saznali iskustva starijih članova. Komisija koju čine stari članovi Baštališta obavlja razgovor za prijavljenima i finalno donosi odluku o prijemu. Posle prijema, novi član je dužan da potpiše ugovor o članstvu i da uplati trećinu naznačene članarine.

Sezona u Baštalištu traje od 01.novembra tekuće godine do 01.novembra sledeće godine.

Za više informacija, pratite našu mailing listu.