Radionica – Organski JA

Pozivamo vas na predavanje Organski JA koje organizujemo u sredu 11.aprila sa početkom u 18h.

Urediti baštu je divno, negovati biljke i biti u kontaktu sa prirodom, prepustiti se miru i videti plodove svog rada. A sada zamislite, makar na kratko, kako bi bilo da se na isti način posvetite sebi.
Kako bi izgledalo da “posadite” sebe u vašu negovanu organsku bastu?
Čime biste se zalivali, kakva bi vam nega bila potrebna da biste poboljšalji svoj rast i razvoj?
Kojim biljkama biste se okružili, a koje bi trebalo odstraniti?
Odgovore na sva ova pitanja potražite na radionici “Organski JA” na kojoj ćete kroz priču i rad imati priliku da:
  • usmerite fokus na sebe
  • osvestite koje su vaše potrebe i kako da ih prepoznate  kod sebe i kod drugih
  • istražite svoje korene
  • otkrijete šta vam je zaista važno
  • istražite koje vrednosti i uverenja vas vode kroz život i kako ona utiču na vaš unutrašni i spoljašnji svet
  • naučite tehnike i alate za rast i negu

Ukoliko želite da se uklopite u postojeće šablone i budete nalik drugima, ova radionica nije za vas.

Ukoliko želite da budete istinski vi, bez veštačkih aditiva, da procvetate,  plenite svojom pojavom, a svoj život pretvorite u predivnu cvetnu i mirišljavu baštu, onda je ova radionica je za vas!

Naša predavačica je Jelena Cubrilo Vranac, konsultant, fasilitator, strateg i coach. Nekada davno menadžer prve opštinske agencije za ruralni razvoj u Srbiji, fasilitator lokalne grupe za ruralni razvoj i kreator prvog servisnog sistema za informisanje lokalnih poljoprivrednika o subvencijama i sredstvima. Jelena radi u oblasti ličnog razvoja ali i razvoja poljoprivrede, ruralnog razvoja, promocije ženskog preduzetništva i održivosti na svim nivoima.

Očekujemo vas na radionici 11.04.2018. godine u 18h u prostorijama InCentra, Cara Lazara 5-7. Podelićemo sa vama dugo sakupljanje semenke znanja i tehnike baštarenja organskog JA, a na vama je da se negujete i zalivate.

Cena radionice je 500 dinara ukoliko platite na račun Ama Centra u Komercijalnoj banci broj 205-200943-17 sa naznakom “Za radionicu Organski JA” ili PostNetom na broj telefona 0643013830 na ime Marina Ristić. Ukoliko plaćate na licu mesta, cena je 700 dinara. Za članove Baštališta i WWOOF-a učešće je besplatno.

Prijavljivanje za radionicu je obavezno i to putem linka (klikni ovde), najkasnije do ponedeljka, 9.aprila do kraja dana. Broj mesta je ograničen. Molimo vas da imate na umu da garantujemo mesto samo onima koji su platili unapred.