Naš tim

Dragan Jonić, naš Domaćin

...

Maja Bogdanović, Upravnica proizvodnje Baštastično i stručna saradnica Baštališta

Dugogodišnja bio-baštovanka – povrtarstvom i semenarstvom bavi se od 2011. Nakon dvogodišnjeg volontiranja na farmama u Srbiji i Nemačkoj, završila profesionalnu edukaciju za biodinamičko povrtarstvo i semenarstvo. Praksu sticala u Nemačkoj. Entuzijasta i zaljubljenik u prirodu, stare sorte povrća i neobične biljke.

Marina Ristić, Koordinatorka događaja u Baštaonici

Obogaćuje program Baštališta novim aktivnostima, okuplja saradnike i mlade ljude. Završila pedagogiju, ali ne “pedagogiše” već svoje podučavanje ostvaruje kroz držanje časova joge. Odrasla okružena baštama i prirodom, i divnim ljudima, pa je “community” koncept za nju najprirodnija stvar. Pedagogija joj ne da da prestane da uči, a joga da traži balans i jedinstvo između čoveka i prirode.

Katarina Milenković, Osnivačica i upravnica Baštalište Huba

“Food lover”. Ne jede mnogo, ali jede probranu hranu. Veruje u dobrotu, voli da osnažuje druge i da uživa, kreirajući. Završila pilot master kurs “URBAN GReen Education for ENTteRprising Agricultural INnovation 2016” na Alma Mater Studiorum – Odelenje poljoprivrednih nauka na Univerzitetu u Bolonji, Italija. Pre toga, Fakultet političkih nauka u Beogradu. TEDx govornica i autorka dokumentarnog filma "Pod oskorušom".