Na dresovima ragbi kluba Crvena Zvezda

Baštalište na dresovima Ragbi Liga Klub Crvena Zvezda. Slike u nastavku.

Ragbi Liga Klub Crvena Zvezda je postao prvi zvanični promoter Baštališta. Tokom sportske sezone 2016, igrači će na svojim dresovima nositi logo i ime Baštališta.

Željko Delić, direktor RLK Crvena Zvezda tim povodom je izjavio: “Došli smo na ideju da podržimo Baštalište kao projekat koji smatramo veoma afirmativnim i od kritičnog značaja za savremeno društvo. Istovremeno, želimo da edukujemo naše članove i navijače i da ih aktivno uključimo u aktivnosti Baštališta.”

Ove godine, RLK slavi 10 godina postojanja tokom kojih je kroz klub prošlo više od 1.000 članova. Pored sportskih, RLK svoje već i druge aktivnosti, uvek u vezi sa zdravim životnim stilovima. “Mi smo amaterski klub i sve što radimo, radimo pre svega iz strasti prema ragbiju kao sportu, ali takođe iz društvene odgovornosti koju jasno osećamo kao klub sa mnogo članova. Trudimo se da dobro usmerimo naše članove kroz život.”, dodao je Delić.

RLK Crvena Zvezda je punopravni član Sportskog Društva Crvena Zvezda od 2008. Njihove utakmice možete pratiti uživo i putem streaminga širom sveta, a aktivni su i na Facebooku.

U narednom periodu, ragbisti će posetiti Baštalište i zajednički organizovati različite aktivnosti o kojima će kasnije biti reči.