Jelovnik jednog kancelarijskog vegana

Pozivamo vas na radionicu “Jelovnik jednog kancelarijskog vegana” u subotu, 03.februara u 11h.

Rad u kancelariji i brzi život ne moraju da podrazumevaju nezdravu ishranu. U okviru dvosatne radionice, nudimo vam zdrave, jednostavne veganske recepte koji se brzo spremaju i pogodni su za poneti na posao.

Ujedinjene nacije već neko vreme pozivaju na prelazak na vegansku dijetu. Ukoliko želimo dobro Planeti i iskorenjivanje gladi u svetu, neophodno je da odustanemo od jedenja namirnica životinjskog porekla, kaže UN izveštaj. Isto savetuje i medijska kuća CNN. Radi se o tome da proizvodnja mesa konzumira veliku količinu energije i energenata, ali i hrane koja bi mogla biti upotrebljena za ishranu ljudi čiji broj svakodnevno raste. U isto vreme, poljoprivreda je i najveći zagađivač životne sredine.

Cilj radionice je da razbije predrasude o tome da se veganska dijeta sastoji samo od salata, da je bezukusna, komplikovana za pripremu i skupa. O svemu tome, sa vama će razgovarati Milan Prica, naš radioničar koji već duže vreme uživa u pripremanju i jedenju veganskih jela u svojoj porodici. Među svojim prijateljima je naročito omiljen zbog svog čuvenog humusa čiju je pripremu doveo do savršenstva. Milan će vam pokazati pripremu humusa i drugih jela zgodnih za ručak na poslu. Takođe, ponudiće i pregršt saveta o tome gde nabavljati zdrave i kvalitetne namirnice i sastojke po pristupačnim cenama, kao i o tome kako pakovati hranu za posao.

Radionica se održava u subotu, 03.marta od 11-13h u InCentru, Cara Lazara 5-7 u Beogradu.

Cena radionice je 1.500 dinara. Broj mesta je ograničen.

Svoje mesto na radionici rezervišete uplatom iznosa u celini na račun Ama Centra u Komercijalnoj banci broj 205-200943-17 sa naznakom “Za radionicu” ili PostNetom na broj telefona 0643013830 na ime Marina Ristić. Po uplati, popunite prijavu na sledećem linku i to najkasnije do petka, 02.marta u 20h.

Molimo vas da imate na umu da je uplata nepovratna u slučaju odustajanja.