Prolećna akcija

U toku je zavšna faza prijema novih članova Baštališta. Prvi sastanak i radna akcija ove subote. Pozivamo sve voljne da nas podrže.

U subotu, 01.aprila okupljamo se u Baštalištu. Posle Dana otvorenih vrata, ovo će biti prvi put da se svi zajedno sretnemo – i stari i novi članovi. Udruženim snagama, planiramo da se pozabavimo sledećim aktivnostima:

  • Sređivanje alatnice
  • Uređenje prilaza
  • Prebacivanje komposta na novu lokaciju

Osim radne akcije, zajedno ćemo prodiskutovati i promisliti zajedno šta nam je činiti u narednom periodu te zvanično najavljujemo prvi sastanak članova Baštališta ove sezone.

Istog dana, naša stručna saradnica za organsku poljoprivredu, Danijela Pavićević, savetovaće članove o tome kako da poboljšaju i unaprede svoje baštice.

Image may contain: 3 people, people smiling, outdoor and nature

Detalji sa prošlog vikenda

Svi voljni da upoznaju Baštalište i njegove članove, dobrodošli su da nam se pridruže i po mogućstvu pomognu radnu akciju. Radni dan počinje u 11h. Obavezno pogledajte kako da dođete u Baštalište.

Do sada smo održali dva dana otvorenih vrata, a neki članovi, uglavnom iz prethodne sezone su već posejali salate, blitvu, spanać, grašak, lukove.